We refurbishen ons aanbod. SellYourApple was goed, SimplyUsed is beter. Ontdek het verschil

×

SimplyUsed - Verkoop snel en gemakkelijk jouw Apple toestel!

Apple kondigt iPhone 13's, Apple Watch 7 en nieuwe iPad mini aan

Het is één van de grootste events van het jaar, met updates voor iPhone, iPad en  Watch.

Apple heeft vier nieuwe iPhone 13-modellen aangekondigd. Er is de iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 pro en iPhone 13 Pro Max.
Alle nieuwe iPhone 13-modellen maakt gebruik van de nieuwe A15 Bionic-processor voor snellere prestaties en langere batterijduur.
Ook heeft alle nieuwe modellen verbeterde camerafuncties, één ervan is een nieuwe filmmodus.

 

Nieuwe iPad en iPad Mini.
Het basismodel iPad krijgt een update. De iPad van de negende generatie krijgt de A13 Bionic-processor, ten opzichte van de A12 in de iPad (8e gen). Naast snellere prestaties profiteert de nieuwe iPad van een verbeterde beeldprocessor in de A13 Bionic. Maar nog belangrijker, de camera aan de voorkant heeft een 12 Megapixel camera met een gezichtsveld van 122 graden. De nieuwe hardware maakt een functie mogelijk die tot nu toe beperkt was tot de nieuwste iPad Pro - Center Stage. De camera zoomt automatisch in en uit terwijl mensen bewegen, of meer mensen lopen het gezichtsveld van de camera in tijdens een videogesprek. 

De nieuwe iPad krijgt ook een display-update. TrueTone, dat de tint van het scherm automatisch aanpast aan je omgeving, maakt ook zijn debuut op de nieuwste iPad.
Het draait iPadOS 15 wanneer het wordt uitgebracht. 

 

iPad Mini
De iPad Mini krijgt zijn grootste vernieuwing sinds hij oorspronkelijk werd gelanceerd. Het nieuwe ontwerp ziet eruit als hetzelfde ontwerp als de iPad Air en iPad Pro hebben, met platte randen aan alle zijkanten. Het Liquid Retina-display meet nu 8,3 inch, een stijging van 7,9 inch. Ondanks een toename van het schermformaat, is de Mini even groot als de vorige iPad Mini.

Touch ID is verplaatst naar de aan/uit knop bovenop de behuizing, met dezelfde technologie waarmee de iPad Air vorig jaar werd gelanceerd. Alsook ruilt de Mini de Lightning-poort in voor een USB-C-poort. Dit vergroot de compatibiliteit en gebruik van USB-C accessoires.
De camera aan de achterkant is 12 megapixels, terwijl de camera aan de voorkant 12 megapixel groothoek camera is met ondersteuning voor Center Stage. 

De Apple Pencil tweede generatie, die magnetisch aan de zijkant van de iPad wordt bevestigd om op te laden, wordt nu ook ondersteund door de iPad Mini.

 

Apple Watch-serie 7
WatchOS 8 detecteert wanneer je begint met fietsen en vraagt je om een training te starten. Er is ook een nieuw trainingsalgoritme voor eBike-rijders, samen met verbeterde valdetectie tijdens het rijden. 
De nieuwe functies sluiten aan bij de aankondiging van de Apple Watch Series 7, die een scherm heeft dat ongeveer 20% groter is dan de Series 6. De toename van de schermgrootte werd bereikt door de randen rond het scherm te verkleinen. 
Volgens Apple zorgt de extra schermgrootte voor grotere knoppen in apps, meer tekst in berichten en nu een toetsenbord op ware grootte waarop je kunt tikken of vegen om een bericht te beantwoorden. Nieuwe wijzerplaten nemen extra schermruimte in beslag door meer complicaties toe te voegen. Apple aangeprezen de Series 7 ook als de meest robuuste Apple Watch tot nu toe. Het heeft IP6X-certificering voor stof- en WR50-waterbestendigheid om te zwemmen. 

De batterijduur zou je een volledige dag moeten kunnen gebruiken en hij laadt nu nog sneller op dan eerdere Apple Watch-modellen. Volgens Apple is 8 minuten opladen voldoende om 8 uur slaap te controleren. 
De series 7 werkt met je huidige banden. Dus als je alreeds bandjes bezit van een vorige Apple watch, is deze ook compatibel.
Apple gaf geen releasedatum of prijs, maar het zou eind dit jaar verkrijgbaar moeten zijn.

 

Apple kondigt iPhone 13's, Apple Watch 7 en nieuwe iPad mini aan